Zanimivosti

Z letom 2014 smo pridobili ekskluzivno zastopstvo za inovativno novo podjetje Cykell iz Belgije. Njihov produkt je inovativen nosilec za prevoz koles ali električnih koles na vlečni kljuki vozila.
Lansko leto so prejeli pomembno priznanje Red Dot award, s katerim so potrdili svojo kvaliteto in uporabnost. Njihov sistem — kot mu pravijo z besedo “just click” ali “samo klik” — opiše nosilec z dvema besedama. “Samo klik” in nosilec je na vlečni kljuki, “samo klik” in dodan je podaljšek za dodatno kolo, “samo klik” in roko za pritrditev koles prenesemo na naslednjo pozicijo. Celoten nosilec je zelo hitro prilagodljiv, uporaben, lahek in še dodatno olajšan z vgrajenimi koleščki za lažji transport, podobno kot sistem za potovalne kovčke. Če želite izvedeti več o trenutno najboljšem nosilcu za prevoz koles na vlečni kljuki, nas lahko obiščete na našem naslovu, ali si pogledate predstavitev na naši spletni strani pod zavihkom Nosilci za prevoz koles.
Z letom 2011 smo pridobili ekskluzivno zastopstvo za Slovenijo priznane firme COBRA – sor GmbH iz Nemčije.
Njihov program vsebuje dodatno cevno zaščito iz nerjavnega jekla za vse vrste vozil. Vsa oprema se lepo poda vozilu. Njihova posebnost so dnevne LED luči — ki so vgrajene v nekatere modele cevne zaščite in zaščitne cevi; stranske stopnice iz nerjavnih cevi premera 60 mm ali 80 mm in imajo vgrajene posebne plastične udrtine, ki služijo kot stopnica za lažji dostop do strešnih kovčkov ali pomoč pri pranju strehe vozila. Vsa cevna zaščita je EU-homologirana po direktivi evropskega parlamenta in sveta o uporabi prednjih zaščitnih sistemov na motornih vozilih 70/156EGS. Cevno zaščito se privije na originalna, za to predvidena mesta na vozilu, zaradi česar se lahko po potrebi zamenja ali sname iz vozila brez vizualnih posledic za vozilo. Če razmišljate o opremi Vašega vozila s cevno zaščito, se oglasite na našem naslovu in z veseljem Vam bomo strokovno svetovali in se prilagodili Vašim željam. Za izbrane izdelke Vam bomo zagotovili tudi  montažo in kasneje servisiranje ter popravila. 
Z letom 2008 smo pridobili ekskluzivno zastopstvo za Slovenijo priznane firme ANTEC – GmbH iz Nemčije. Njihov prodajni program vsebuje dodatno cevno zaščito iz nerjavnega jekla. Vsa oprema se lepo poda vozilu, njihova posebnost so sprednja cevna zaščita iz nerjavnega jekla, ki je na zadnji strani stisnjena, da se kar najbolje poda obliki vozila in minimalno podaljša dolžino vozilaVsa cevna zaščita ima EU-homologacijo po direktivi evropskega parlamenta in sveta o uporabi prednjih zaščitnih sistemov na motornih vozilih 70/156EGS in jo brez težav vpišete na tehničnem pregledu. Če Vas zanima tovrstna dodatna oprema za Vaše vozilo, Vam z veseljem pomagamo. Vso izbrano opremo vam strokovno montiramo in kasneje po potrebi servisiramo.
EU-homologirana cevna zaščita za terenska, dostavna in osebna vozila. Cevno zaščito za terenska in dostavna vozila izdelujemo vse od leta 1985.  S spremembo direktive o varnosti pešcev v cestnem prometu z dne 25. 6. 2007 se je spremenila zakonodaja, ki zahteva EU-homologacijo, le-ta pa vključuje teste s pomočjo trkov vozila in morebitnega udeleženca v cestnem prometu. V ta namen smo pridobili zastopstvo dveh največjih in najbolj priznanih podjetij v Evropi, tako glede kvalitete izdelave kot tudi oblike in prileganja izdelkov Vašemu vozilu.  Še vedno izdelujemo stranske zaščitne cevi in stopnice, zadnje zaščitne cevi in stopnice ter ostale izdelke po naročilu in željah kupca. Vsi izdelki so iz visoko kvalitetnega nerjavnega jekla, ki je ročno poliran do visokega sijaja.
Zapri X

Podjetje:

Kontaktna oseba:*

Telefon:*

Naslov:*

E-pošta:*

Vprašanje:*