O nas

Podjetje s tradicijo, usmerjeno v prihodnost.

Podjetje KML Kogovšek smo četrta generacija, ki se ukvarja z družinsko obrtjo v Dravljah − na isti lokaciji, kjer se je okoli leta 1898 vse začelo s kovaško obrtjo. V povojnih letih smo izdelovali gumi vozove ter razno opremo za konje in vozove. S prihodom motornih vozil so se posodobili tudi izdelki in tako smo pričeli z izdelavo prvih vlečnih kljuk in prikolic, ko se le-teh drugje še ni dobilo. Ti dve kategoriji izdelkov sta se razvijali in posodabljali do devetdesetih let, ko so se začela uveljavljati 4×4 vozila. Glede na potrebe smo pričeli izdelovati tudi cevno zaščito za vsa vozila in vgrajevati električne vitle za potrebe vojske. Danes imamo sodobno strojno opremljeno delavnico za izdelavo dodatne opreme za vse vrste vozil.

Naše vodilo so zadovoljne stranke in visoko kvalitetni izdelki s strokovno vgradnjo, čemur posvečamo veliko pozornost tako na področju novosti kot tudi izboljšav.

Svetujemo pri opremi vašega vozila, upoštevamo vaše želje, naredimo kakovosten izdelek in ga montiramo v najkrajšem času. Pri vsem tem pa se trudimo, da ste Vi in Vaš avto zadovoljna.

Zapri X

Podjetje:

Kontaktna oseba:*

Telefon:*

Naslov:*

E-pošta:*

Vprašanje:*